Η εταιρεία EXPLORE ΜΑΙΝΑΛΟ με έτος ίδρυσης το 2011, είναι μία ελληνική εταιρεία περιπέτειας και δράσης, με έμφαση στον οικολογικό τουρισμό και στα φιλικά προς το περιβάλλον ταξίδια στην καταπληκτική φύση της Αρκαδίας. Έχει βάση στην Νυμφασία Αρκαδίας, μια τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλους με πολλές κρυμμένες ομορφιές.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγάλη ποικιλία από υπαίθριες περιπέτειες όπως πεζοπορίες , ορεινή ποδηλασία , τοξοβολία ,εταιρικά προγράμματα , σεμινάρια επιβίωσης βουνού , κυνήγι μανιταριών και ένα αξέχαστο διήμερο με διανυκτέρευση στην καρδιά του Μαινάλου.

Η εταιρεία ανήκει και λειτουργεί από τον Παναγόπουλο Παναγιώτη, έναν εξερευνητή και καταρτισμένο οδηγό με μακρόχρονη εμπειρία. Είναι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών ,  οδηγού ποταμού rafting , ναυαγοσώστη , ελεύθερης κατάδυσης apnea , πιστοποιημένου μανιταροσυλλέκτη και έχει συμμετέχει σε σεμινάρια διάσωσης ποταμών.

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί το όμορφο ελατοδάσος του Μαινάλου σε μία από τις δραστηριότητες μας και να ανακαλύψουμε την κρυμμένη ομορφιά που δεν φαίνεται από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

«Ο τέλειος τρόπος – για να ξεφύγουμε».